Информации за испорака

Сите нарачки се доставуваат за време од 24 до 48 часа на територијата на Република Македонија.

Испораката се врши на наведената адресаза испорака и е бесплатна.

 

Начин на купување

На IPSUM интернет продавницата купувањето online е едноставно и брзо. Додадете го во кошничка саканиот производ и внесете ги бараните податоци за испорака и наплата преку картичка или фактура. Следете ги едноставните инструкции и нарачаниот производ ќе ви биде доставен најдоцна за 2 работни дена.

Контакт

  • sales@ipsum.mk gavrilovski@ipsum.mk
  • Ipsummedicalsolution

Facebook

IPSUM © 2019. UKION SHOPS